Installatie, levering en betaling

Installatie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de plaatsing van uw airco. Van kantoorruimtes, slaapkamers, hobbykamer, kantines, schuren, kassen tot winkels.
Met onze jarenlange ervaring en kennis vinden we voor iedere situatie een oplossing.
We leveren uitsluitend maatwerk, zodat u voor jaren van een optimaal binnen huis klimaat kan genieten.

– Iedere situatie en klant heeft andere wensen en behoefte. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan via Rifera@rifera.nl of via ons contactformulier.
We kunnen eventueel ook langskomen om de situatie ter plekke te beoordelen.

– De prijs voor een standaard installatie van een airco, waar de binnen- en buitenunit niet meer dan 4 meter van elkaar verwijderd zijn, ligt op € 649,-.
We komen de airco dan installeren, vacumeren, gebruiksklaar maken en volledig afwerken. U krijgt tevens 2 jaar garantie op de installatie.

– Het is ook een optie dat uzelf de airco plaatst. Het is dan wel aan te raden dat u de airco door een vakkundig airco installateur laat aansluiten, vacumeren en controleren op lekkage.
Zodoende kan de machine optimaal presteren en kunt u nog jaren genieten van een comfortabel binnenhuis klimaat. Daarbij krijgt u alsnog 5 jaar garantie op de machine.
Vraag een offerte aan, dan kunnen wij uw airco aansluiten.

Doet u de installatie zelf en laat u de machine niet door een erkend monteur aansluiten, vacumeren en controleren dan heeft u 2 jaar garantie op de mechanische onderdelen.

Levering

We leveren door het gehele land en zelfs daarbuiten.

In samenspraak plannen we een levermoment in zodat uw product altijd juist en volledig aankomt.
De levertijd is altijd binnen 1 week tenzij anders aan gegeven.
Het verzenden of ophalen van goederen kan pas geschieden, nadat de betaling aan ons is voldaan en tevens op onze rekening is bijgeschreven (tenzij anders overeengekomen).

Kosten voor het verzenden bedragen:
Verzendkosten voor pakketjes tot 30 kg = 12,10 euro.
Verzendkosten voor producten boven de 30 kg = 60,50 euro.

Betaling

U kunt bij ons met ideal, Sofort, directe overschrijving of contant betalen.